Κατασκευή Ιστοσελίδας

Απογειώνουμε Την Ιστοσελίδα Ή Το Eshop Σας

Ελάτε να δημιουργήσουμε μια ποιοτική και γρήγορη  ιστοσελίδα ακολουθώντας όλους τους κανόνες σχεδίασης σύμφωνα με το εγχειρίδιο της Google. Δημιουργούμε και βελτιστοποιούμε το ηλεκτρονικό κατάστημα σας ή την εταιρική σας ιστοσελίδα ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.Η σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδας γίνεται  έτσι ώστε να προβάλλονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.  Επιδιώκουμε καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες με εύκολη και ευχάριστη πλοήγηση ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες internet.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Στην InfoGate Για Εγγυημένα Αποτελέσματα

C

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ
συνεπεια

Στην InfoGate γνωρίζουμε και εφαρμόζουμε όλες τις βέλτιστες πρακτικές για την σχεδίαση και δημιουργία της ιστοσελίδας σας. Αναλύουμε τα δεδομένα και σας καθοδηγούμε στην επιλογή που θα σας οδηγήσει στον στόχο σας. Παρέχουμε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε ώστε να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις δυνατότητες  αλλά και να δείτε το eshop σας να αποδίδει.
κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδας Από 150€!!!

Στην InfoGate μπορείτε να ξεκινήσετε οικονομικά με μια πλήρη κατασκευή ιστοσελίδα προβολής. Σε κάθε περίπτωση δεν κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα. Κάθε έργο είναι ξεχωριστό και του δίνουμε την μορφή που ταιριάζει στην επιχείρηση σας.

Εύκολη Πλοήγηση

Η ανάπτυξη της ιστοσελίδας ή του eshop σας γίνεται πάντα με γνώμονα την εύχρηστη πλοήγηση του υποψήφιου πελάτη ή επισκέπτη σας.

Δημιουργία Λογότυπου

Αν δεν διαθέτετε λογότυπο φροντίζουμε να σας το σχεδιάσουμε χωρίς επιπλέον χρέωση. Το προσαρμόζουμε στο έργο ώστε να ενισχύσουμε το brand name.  

Responsive Σχεδίαση

Η ιστοσελίδα ή το eshop σας σχεδιάζονται και δοκιμάζονται ώστε να προσαρμόζονται αυτόματα σε κάθε τύπο συσκευής και ανάλυσης.

Βελτιστοποίηση SEO

Χωρίς επιπλέον χρέωση γίνεται πλήρης ανάλυση και βελτιστοποίηση των σελίδων και των κατηγοριών με τις ανάλογες λέξεις κλειδιά και περιγραφές.

Φιλικότητα με Google

Τηρούμε πιστά όλα τα πρότυπα και τις απαιτήσεις της δημοφιλέστερης μηχανής αναζήτησης ώστε η ιστοσελίδα ή το eshop σας να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις

Ταχύτητα & Απόδοση

Οι server φιλοξενίας είναι ιδιόκτητοι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την μέγιστη ταχύτητα απόκρισης, πρώτης σχεδίασης αλλά και προβολής των ιστοσελίδων σας.

Imagination Is The Beginning Of Creation

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Ή ΤΟ ESHOP ΣΑΣ

Με αφοσίωση στην δημιουργία και κατασκευή ιστοσελίδων και eshop η InfoGate έχει αναδειχθεί σε μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις συνεργασίας για την ανάδειξη της επιχείρισης σας στο διαδίκτυο. Παρέχουμε πλήρη πακέτα δημιουργίας, διαφήμισης αλλά και φιλοξενίας ιστοσελίδων σε ιδιόκτητους servers. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία να απογειώσουμε και να προωθήσουμε την ήδη υπάρχουσα σελίδα σας ή να δημιουργήσουμε μια νέα σελίδα προβολής ή και ηλεκτρονικό κατάστημα. Αξιοποιούμε στο μέγιστο όλες τις διαδικτυακές υπηρεσίες ώστε να διευρύνουμε το πελατολόγιο σας. Εξυπηρετούμε τις καθημερινές αλλά και το Σαββατοκύριακο με συνεχή τεχνική υποστήριξη χωρίς συγκεκριμένο ωράριο.

Καλέστε μας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

 • Ποιές είναι οι ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματος?

  Το κατάστημα είναι ανοιχτό καθημερινές από τις 10:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.
  Επιπλέον απογευματινές ώρες από τις 18:00 έως τις 23:00 το βράδυ όλες τις καθημερινές.
  Το Σάββατο θα μας βρείτε από τις 12:00 το πρωί έως τις 15:00 και από τις 19:00 έως τις 23:00 το βράδυ.

 • Υπάρχει δυνατότητα επίδειξης ή προβολής ενός δοκιμαστικού eshop?
 • Έχω ήδη eshop αλλά δεν αποδίδει. Μπορείτε να με βοηθήσετε?
 • Έχω ήδη ιστοσελίδα αλλά χωρίς επισκεψιμότητα. Μπορείτε να με βοηθήσετε?
 • Πώς μπορεί να γίνει η πληρωμή του έργου?

24/7/365 Υποστηριξη Πελατων

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Στην InfoGate με πολύ μεράκι και πολύ αγάπη σε αυτό που κάνουμε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε κάθε σας βήμα. Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη με την χρήση ticketing στην πλατφόρμα www.freespirits.gr . Όλες οι απορίες και αιτήματα σας διευθετούνται ταχύτατα. Σας παρέχουμε γρήγορο hosting σε ποιοτικό Datacenter ώστε να διασφαλίζουμε 99,9% αδιάλειπτη λειτουργία αλλά και να  σας εξασφαλίζουμε τους μικρότερους δυνατούς χρόνους φόρτωσης της ιστοσελίδας σας, χωρίς έξτρα κόστος!